Panasonic med termisk fotoskriver

Panasonic SV-AP10 har kun minneslot for SD/MMC-minnebrikkene, men via et PCMCIA spor kan også andre minnekort kobles til via adaptere.

Skriveren er utstyrt med en USB port slik at man kan overføre bildene på minnekortet til en PC. Via TV-utgangen kan man også studere bildene direkte på en TV.

Som de fleste andre termiske fotoskrivere legges et beskyttende skikt over bildene, slik at bildene blir bedre beskyttet mot falming, fuktighet mv.

Bildene skal være enkle å skrive ut, og bildekvaliteten skal i følge Panasonic være omtrent som på de bildene man får på bilder fremkalt av 35 mm. film.

Skriveren vil ha en veiledende pris på kr. 3500, og ventes i nettbutikkene om kort tid.

Pressemeldingen fra Panasonic er vedlagt under.

Kommentarer eller spørsmål? Bruk forumet vårt!

Pressemelding

Ny digital fotoskriver fra Panasonic gir kopier med høy kvalitet og lang levetid
Panasonic introduserer en digital termisk fotoskriver med fargesublimering av høy kvalitet, som kan kobles direkte til TV eller PC. Den nye, kompakte, digitale fotoskriveren SV-AP10 gir fremragende bildekvalitet på linje med 35 mm-film. Den er bærbar med plassbesparende design og lett å koble til en TV. Derfor er den perfekt til å vise digitale bilder med på kontoret og hjemme.

Den kompakte SV-AP10 har to spor til kort: ett til SD-minnekort eller multimediekort og ett til PCMCIA-kort, slik at det er mulig å bruke stort sett alle eksisterende minnekortformater. Det er raskt og enkelt å koble enheten til en TV med en composite videoutgang. SV-AP10 kan også plasseres horisontalt eller vertikalt for å spare plass. Den har også en innebygget USB-port slik at det er mulig å overføre bildene til en PC.

Det er også raskt og enkelt å vise bilder fra minnekortet på en TV. Med den inkluderte fjernkontrollen kan brukeren vise miniatyrbilder av alle bildene som er lagret på minnekortet. Bildene vises umiddelbart på skjermen og kan sorteres etter dato. SV-AP10 gir flotte muligheter til å vise digitale lysbilder for familie og venner når som helst.

Det er lett å skrive ut bildekopier – det er bare å trykke på knappen. SV-AP10 benytter fargesublimering av høy kvalitet og legger et UV-sjikt1 oppå bildene for å beskytte dem mot fuktighet, fingeravtrykk og at bildene blir skadet eller bleket av sollyset. Resultatet er bilder av høy kvalitet med lang levetid, som du kan lage hjemme hos deg selv i ro og mak.

Panasonics skriver SV-AP10 gir deg en rekke spennende og kreative utskriftsmuligheter:

  • Du kan ramme inn bildene med en av ni unike illustrasjoner.
  • Du kan velge mellom tolv bakgrunner og plasser ett eller flere bilder på den, og juster størrelse og layout etter eget ønske.
  • Det er mulig å skrive ut kalendere i flere ulike varianter med favorittbildene dine.
  • Du kan skrive ut flere ulike bilder eller flere kopier av samme bilde på ett ark.
  • Du kan zoome inn.
  • Bildene kan påføres dato, tittel og tekst.
  • Du kan skrive ut kopier i sepia.
  • SV-AP10 er allerede kommet på markedet. Anbefalt utsalgspris er NOK 3500.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen