Panasonic med ny lett bærbar

Alternativ tekst mangler

Panasonic Toughbook er bærbare maskiner utenom det vanlige. Vi har testet en modell i det middels solide segmentet her. Den nye modellen er beregnet mot bedriftsmarkedet og har fått en svært lav vekt i forhold til skjermstørrelsen.

Vekten på 1,53 kg er etter vår kunnskap den letteste 14,1-tommers bærbare som finnes her til lands. Oppløsningen er på 1400x1050 punkter (SXGA+), og maskinen bruker en Intel Core Duo LV-prosessor på 1,66 GHz. Brikkesettet er lavstrømsutgaven av 945GM, nemlig 945 GMS. Totalt kan maskinen bli utstyrt med 1,5 GB RAM, og en harddisk i 1,8 tommers format på 60 GB.

802.11a/b/g, Bluetooth 2.0 (med EDR), PCCard, SD-minnekortleser, innebygget DVD-brenner, og en TPM-modul er standardutstyr. WWAN (HSDPA) er tilgjengelig som tilleggsutstyr.

Maskinen tåler trykk på 100 kg, fall fra 30 cm og harddisken skal ikke ta skade om maskinen faller fra 73 cm. Tastaturet skal også tåle opp til 200 ml væske.

Batterilevetiden er oppgitt til imponerende 8,5 time. Prisen er foreløpig ikke tilgjengelig og maskinen vil ikke være klar til salg før januar.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen