Panasonic med blu-ray og nye TV-er
Teknofil

Panasonic med blu-ray og nye TV-er

Panasonic har offisielt gått ut og bekreftet sine kommende planer for året. De vil komme med både blu-ray-spiller med VHS og syltynn plasma.

Tre nye blu-ray-spillere
Av nye blu-ray-spillere lanserer Panasonic DMP-BD60, DMP-BD80, DMP-BD70V. Av disse er det kanskje DMP-BD70V som vil få flest til å heve øyenbrynene. Denne spilleren vil nemlig bli verdens første blu-ray-spiller med inkludert VHS-spiller. Dette vil kanskje også medføre at spilleren ikke er den som vil selge mest, men om du har gamle minner fortsatt lagret på VHS vil dette utvilsomt kunne være et interessant alternativ. Panasonic lover i tillegg at spilleren vil oppskalere dine gamle filmer til høy kvalitet.


Spillerne er ellers alle utstyrt med Dolby True HD-lyd og du kan styre både TV og lydanlegget enkelt med spillerne lover Panasonic. Spillerne vil i første omgang bli lansert i USA hvor de får en pris fra 2.000 til 2.700 kroner. I Norge vil nok spillerne få en langt høyere pris hvis de lanseres her i landet.

Her kan du lese mer om Panasonics nye blu-ray-spillere.

Syltynn trådløs plasmaskjerm
På TV-fronten har Panasonic en rekke nye modeller både innen plasma og LCD. Av disse er kanskje de nye skjermene i plasmaserien Z1 mest interessant. Disse skjermene er bygd med syltynt panel som likevel skal gi deg et fullverdig bilde. Skjermen har også innebygd trådløs HD-teknologi som sparer deg unødig ledningsurr i stua.

Panasonic blåser også nytt liv i LCD-serien Viera G1 med nye 37 og 32 tommere. Disse skjermene skal kunne gjengi raske scener, både når det gjelder sport og action i en krystallklar kvalitet. Skjermene er utstyrt med både minnekortleser og 3 HDMI utganger, noe som bør holde for både spillkonsoller, blu-ray-spiller og TV-mottaker. SKjermen vil komme på det amerikanske markedet i april.

I tillegg til disse har Panasonic nye skjermer i hele 6 av sine serier. Du kan lese mer om de nye skjermene i Panasonics egen pressemelding.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen