Panasonic inntar Europa

De nye modellene ble vist frem for første gang på 3GSM-messen i Cannes, og ser ikke lite lovende ut - ihvertfall når man sammenligner med de få tidligere modellene produsenten har lansert her i denne delen av verden.

Panasonics nye portefølje består av tre kamskjelltelefoner og to med det mer klassiske bar-designet. Kamskjelltelefonene er utvilsomt de mest interessante, ikke minst på grunn av noen særdeles heftige skjermer.

VS-serien
Både VS3 og VS7 er kamskjelltelefoner. VS7 er den sprekeste av disse to, og er naturlig nok en del dyrere enn VS3.

Skjermen til VS7 er av typen TFT, som er den skarpeste skjermtypen på markedet. I tillegg sørger avansert LCD-teknologi for en fargedybde på hele 16 millioner farger, altså mer enn 60 ganger så mange farger som for eksempel Samsungs D500 har å tilby.

Det senker ikke på forventningene at telefonen har to megapiksels kamera. Kombinert med den utrolige skjermen blir det intet annet enn ren nytelse å bla gjennom bilder tatt med telefonens kamera.

Også måten man åpner telefonen på er noe for seg selv. Enheten er nemlig utstyrt med en knapp på den ene siden, som gjør det hele til en lek. Telefonen kan også stilles inn slik at du lett kan motta samtaler, eller lese meldinger på den utvendige skjermen - ved å trykke inn en enkelt tast.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen