TEST: Panasonic Viera TX-L47WT50Y

Test Panasonic Viera TX-L47WT50Y

(Bilde: Roy Arne Christiansen, Hardware.no)

En skikkelig god utfordrer

Vi har testet Panasonics LED-flaggskip.

Vi har tidligere testet en av de rimeligere modellene fra Panasonics LED-sortiment, TX-L42ET5Y. Nå er det toppmodellen fra LED-TV-ene til Panasonic som vi har fått gleden av å få opp på testbenken.

47-tommeren av toppmodellen Panasonic Viera TX-L47WT50Y er den vi har fått teste. Om du syns 47 tommer er i minste laget, så finnes denne også i 55-tommers størrelse. 55-tommeren har navnet TX-L55WT50Y.

Design

Rammen til TV-en.
Rammen til TV-en.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no
Plast nederst på TV-en.
Plast nederst på TV-en.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no
Foten til TV-en.
Foten til TV-en.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

Etter å ha pakket ut den nye LED-TV-en og satt den opp på den bumerangformede foten flegger vi merke til at Panasonic har blitt en del flinkere med designen. En sort plastkant rammer inn selve skjermen, og ytterst på denne sitter en tynn list i aluminium. Helt nederst på skjermen sitter en tynn list av gjennomsiktig plast. Panasonic har her vist at de kan konkurrere med de andre produsentene når det kommer til design.

Bak på TV-en sitter en heldekkende plate i metall. Selv om TV-en er veldig lett i vekt, får du et inntrykk av at det er kvalitet over utførelsen av denne modellen.

Foten som TV-en står på er bumerangformet. Tyngdepunktet til TV-en er ganske lavt, så den står faktisk stødigere enn du skulle tro.

En negativ ting vi med en gang la merke til, er at IPS-panelet i TV-en er veldig blankt. Plagsomme refleksjoner kan derfor være et problem for de som har store vinduer i nærheten, eller lamper som skinner direkte på TV-en.

Bli med til neste side, og les mer om brukervennlighet og tilkoblinger.

Panasonic Viera TX-L47WT50Y

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen