Palmone med megapixel-Zire

De to nye modellene heter Zire 31 og Zire 72. Førstnevnte blir den rimeligste modellen, med en pris pÃ¥ rundt 1.600 kroner. 

zire31
Zire 31


Zire 31
Zire 31 får en 200 MHz prosessor, bedre fargeskjerm enn Zire 21, og 16 MB minne (2 MB går bort til operativsystemet). Dessuten kan den nye modellen bruke minnekort (SD-kort).

Skjermoppløsningen på denne modellen vitner imidlertid om at det dreier seg om en modell som bare skal dekke e mest grunnleggende behovene. 160x160 punkter er ikke all verden.
Zire 72
Da er oppløsningen på Zire 72 langt bedre. Dette er en modell med 320x320 punkters TFT-skjerm og raskere prosessor enn lillebroren (312 MHz). Den har dessuten mer minne (32 MB, hvorav 24 er tilgjengelig for bruker) og bluetooth. Dessuten har den et kamera som tar bilder med en oppløsning på 1,2 megapiksler. I tillegg kan du ta opp video i 320x240 punkter.

Programvaren på Zire 72 inkluderer i tillegg til de kjente applikasjonene også en ny applikasjon for SMS og MMS, i tillegg til et program som leter opp andre bluetooth-enheter og lar deg koble deg til disse. Dermed kan du både sende og motta multimediemeldinger på Zire via en mobiltelefon.

Zire 72 blir selvsagt en del dyrere enn Zire 32, med en prisantydning på 2.800 kroner.

OS 5
Begge de nye modellene har Palm OS 5.3.8. En av de nye egenskapene i denne OS-versjonen er muligheten for å legge bakgrunnsbilder i menyvinduene.

Vi lar oss begeistre av Palmones nye produkter, og ikke minst prisnivået på modellene. Zire 72 har kvaliteter som gjør den til et godt alternativ til de MS Windows-baserte Pocket PC-ene. I praktisk bruk opplever vi Palm som et smidigere og mer brukervennlig produkt, både når det gjelder synkronisering, batterikapasitet og håndtering av filene på PDA-en.

 

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen