Palm Treo 500v er lansert

Palm Treo 500v er lansert

Vi har tidligere skrevet om Palms lansering den 12. september. Vi hadde ventet oss en smartmobil med HSDPA, men vi kan ikke si at vi er direkte skuffet over spesifikasjonene til Palm 500v.

Vi hadde håpet på Palm Centro, men denne smartmobilen uteblir. Noen bilder hadde lekket ut i forkant av lanseringen,og likheten er påfallende mellom Palm Centro og Palm Treo 500v  (se selv på bildet til høyre).

Les også:
-Ny Palm til Europa den 12

- Palm med "laptop" til mobilen
- Palm gjør en Iphone?

Greie spesifikasjoner
Operativsystemet på Treo 500v er Windows Mobile 6.0. Mobilen støtter ikke HSDPA, men UMTS som raskeste mobilnett. Dette er vel den eneste skuffelsen med Treo 500v.

Minnet er 256 megabyte, og den interne lagringskapasiteten er på 150 megabyte. Som forventet hadde den nye mobilen støtte for Micro-SD (minnekort), og en skjerm på 320 x 320 punkter som viser 65.000 farger. 

Du kan ta videoopptak, og kameraet tar stillbilder på to megapiksler.

Liten og nettTil å være en smartmobil med QWERTY-tastatur, har apparatet en beskjeden størrelse. Den måler bare 11,0 x 6,1 x 1,6 centimeter, og allerede før lanseringen ble det lille tastaturet utsatt for kritikk. Tastaturet må nemlig lide litt under de overdimensjonerte menyknappene rundt navigasjonsknappen. 

Du kan velge mellom svart/sølv og hvit/sølv utgave av mobilen.

Mobilen selges i Europa fra den første oktober, men da i utvalgte land. Pris og tilgjengelighet i Norge er ukjent, men vi har stor tro på at den kommer også i norske butikkhyller.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen