Palm med "laptop" til mobilen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
I følge grunnleggeren av Palm, Jeff Hawkins, skal apparatet, som likner på en syltynn bærbar PC, kunne hente innhold fra mobilen din og vise det på den 10 tommer store skjermen. Apparatet er først og fremst ment for e-post, og har en egen knapp som gjør at du øyeblikkelig kan se all posten som er lagret på mobilen. Ingen oppstartstid - ett trykk, og alt er klart.

Den store skjermen gjør det selvsagt enklere å se vedlegg, og med fullt tastatur kan du svare og skrive dokumenter som på en vanlig PC. 

Utgang til stor skjerm
Dingsen jobber altså som en "tynn klient" for mobilen, og skal ha batterikapasitet nok til å være på i fem timer. En egen VGA-adapter følger med og gjør det mulig å overføre skjermbildet til en projektor. Det er kjekt, ettersom apparatet er i stand til å kjøre Powerpoint-presentasjoner.

Hva saken veier og hvilken skjermoppløsning den har er blant opplysningene vi gjerne skulle hatt svar på, men som vi ikke finner i Palms egen presentasjon. Her finner vi imidlertid prisen, som er satt til 499 dollar. Det tilsvarer like over 3.000 kroner. 

Palm kaller sin Foleo for en kompanjong til smartmobilen, men om den også kan brukes med andre mobiler enn Palms egen Treo er vi litt usikre på. I sin presentasjon sier nemlig Jeff Hawkins at den virker med Treo eller andre kompatible smartmobiler.  Vi stiller oss ellers litt tvilende til om vi vil få se en med et norsk tastatur.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen