Palm lanserer Treo 680

Alternativ tekst mangler

På messen DigitalLife i New York presenterte Palm sin nye Treo 680. Nykommeren har som de andre Treo-modellene fullt tastatur, og i motsetning til forgjengerne er den utstikkende antennen lagt på hyllen.

Skjermoppløsningen er 320 x 320 piksler, i likhet med andre Palm OS-baserte telefoner. Størrelsen på nykommeren er 11,2 x 5,9 x 3,3 centimeter, som er noen få millimeter større enn forgjengeren Treo 650.

Også kameraet er det samme som forgjengeren Treo 650, et VGA-kamera på 0,3 megapiksler. Det er definitivt langt under dagens standarder på 2 og 3 megapiksler.

Treo 650 mangler Wi-Fi og 3G. EDGE er på plass, som et lite plaster på såret.

Treo 680 har en minnekapasitet på 64 MB. Til sammenligning hadde Treo 650 en minnekapasitet på så lite som 21 MB. Minnet på Treo 680 kan i tillegg utvides ytterligere med et SD-minnekort.

SD-porten kan også brukes til andre ting enn minnekort. For eksempel kan du kjøpe et Wi-Fi-kort som gjør at du kan surfe på trådløse nettverk.

Taletiden til Treo 680 er oppgitt til 4 timer. Palm kan informere om at modellen kommer ut på markedet innen 30 dager. Noen pris er ennå ikke oppgitt.

(Kilder: Palm)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen