Palm lanserer ny PDA-mobil?

Palm lanserer ny PDA-mobil?

I Norge har PDA-er – kort for ”personal digital assistant” – vært et relativt sjeldent syn de senere årene, selv etter at du kunne ringe med dem. Mer tradisjonelle smarttelefoner ser nemlig ut til å være mer populære her til lands. Idedata er imidlertid blant de norske utsalgene som har satset på Palm-mobiler i Norge.
 
Ifølge Cnet News, skal rykter ha det til at den originale PDA-produsenten Palm kommer med en ny modell som unektelig ser svært så interessant ut.
 
Palm Nova
Foruten et qwerty-tastatur som kan trekkes ned, og trykkskjerm, vil den nye PDA-mobilen kjøre Palms etterlengtede operativsystem Nova. Dette Linux-baserte operativsystemet sies å være det som skal løfte Palm opp blant de ypperste igjen, etter at selskapet støtte på problemer for 4-5 år siden.
 
Palm inngikk et samarbeid med Microsoft om sine Treo-modeller som kjørte Windows Mobile OS, etter at Palmsource/Access – som ble utskilt fra Palm – ikke klarte å produsere et dugelig operativsystem.
 
Ifølge Crunchgear blir trolig den nye Palm-mobilen lansert på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas på førstkommende torsdag.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen