Palin-snok tiltalt

20 år gamle David Christopher Kernell ble i går tiltalt for å ha brutt seg inn i guvernør Sarah Palins e-postkonto. Under rettshøringen erklærte han seg uskyldig, men det er uklart hvilket grunnlag han kommer til å bruke som forsvar i retten. Kernell blir ikke varetektsfengslet så lenge han holder seg unna datamaskinen for alt som ikke er college-relatert.

Mike Kernell, Davids far, representerer Demokratene for staten Memphis. Det har gjort at mange tror det står politiske motiv bak innbruddet. Kernell postet om innbruddet på diskusjonsnettstedet 4chan.org, som også er kjent for å være tilholdsstedet for "gruppen" Anonymous som jobber mot scientologikulten. E-postkontoen ble stengt og politiet kontaktet etter at en annen bruker på 4chan byttet passord på kontoen og tok kontakt med guvernør Palins assistenter.

Kernell kom seg inn i Palins e-postkonto ved å svare på en rekke såkalte sikkerhetsspørsmål. Svarene på disse spørsmålene var lett å finne om guvernøren, siden hun nå er en godt kjent personlighet. Om Kernell blir dømt kan han risikere opp til 5 års fengsel og en bot på 1,5 millioner kroner.

(Kilde: Knoxnews)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen