Pakkepris fra Viasat On Demand

Viasat skapte harme blant den fotballgale delen av befolkningen da de flyttet flesteparten av Champions Leage-kampene over til den nye, eksklusive kanalen Viasat Fotball som ikke er tilgjengelig for Canal Digitals kunder. Dette grepet har vært avgjørende for at Viasat skulle kunne lansere en web-TV-tjeneste som forbrukerne skulle få øynene opp for. Samtidig med Viasat Fotball-stuntet hevet Viasat prisen fra 49- til 79 kroner per streamet fotballkamp fra Champions League via deres On Demand-tjeneste. Også det fikk en del fotballfans til å se rødt; Ikke nok med at Champions League-fotballen forsvant fra den bredt tilgjengelige kanalen Viasat 4/SportN, men for alle som ikke ville- eller kunne installere parabol fra Viasat måtte betale en enda høyere pris for å følge favorittlaget ute i Europa – på internett. Men det er dessverre tidene vi lever i…
Nå prøver Viasat å rette opp inntrykket ved å lansere én totalpakke og fem interessepakker (deriblant en sportspakke) som de selv anser som et viktig ledd i deres satsning på internettdistribuert innhold.
Ikke klippekort, men…
Vi har tidligere etterlyst et ”klippekort” som ville gjøre det mulig for de som nå går glipp av Champions League og FA-cupen på TV-en å få en mer akseptabel pris på de kampene de blir ”tvunget” til å se på nett. Gammel pris – 49 kroner per kamp – hadde vært overkommelig. Presse- og informasjonsansvarlig Øystein Hygen Christensen i Viasat sier til Teknofil at de i stedet har valgt å tilby en sportspakke som koster 199 kroner per måned (løpende abonnement, men ingen bindingstid), hvor man får se direktesendt sport av flere slag – selvsagt inklusive Champions League- og FA-cup-kamper, men også ATP Tennis, Formel 1, NASCAR og NHL etc.
Er du interessert i annet enn bare fotball, kan selvsagt dette være en gunstig løsning i forhold til å betale 79 kroner for hver kamp. Du får imidlertid ikke tilgang til kanalene Viasat Fotball eller Viasat Sport, men derimot alt direktesendt sport som Viasat står bak. Du får også tilgang til et ”sportsarkiv med historiske øyeblikk du vil se om og om igjen”. Husk at du også kan avbryte abonnementet etter eget ønske, for eksempel i perioder der det ikke går så mye sport som interesserer deg.

(Artikkelen fortsettes.)
 
Mye mer enn sport
Viasat On Demand byr riktignok på andre ting enn sport. For 249 kroner per måned (introduksjonstilbud 119 kroner per måned) får du tilgang til både filmer, direktesendt sport, populære TV-serier og dokumentarer via web-TV-tjenesten. Viasat lover 200 filmer tilgjengelig til en hver tid, samt populære serier som Nip/Tuck, Venner for livet, Akutten, Two and a Half Men, og The O.C.
- Viasats nye abonnementstjeneste er et nytt og viktig skritt i den kontinuerlige utviklingen av vårt markedsledende innhold via internett. Lanseringen understreker vår målsetning om å tilby kvalitetsunderholdning hvor som helst og når som helst på ulike distribusjonsplattformer. Vi har strukturert vårt internett- og On-Demand-TV-tilbud i interessepakker for å kunne tilby våre abonnenter enda større valgfrihet, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.
Interessepakkene som nå er tilgjengelig på Viasat On Demand er:
Filmpakken – 99 kroner per måned (filmer)
Sportspakken – 199 kroner per måned (sport)
Underholdningspakken – 29 kroner per måned (serier)
Dokumentarpakken – 49 kroner per måned
Erotikkpakken – 99 kroner per måned
Totalpakken – 249 kroner per måned

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen