Packard Bell på krigsstien

Alternativ tekst mangler
Audioshare: MP3-spiller med to utganger for hodetelefoner

På en liten førjulsfeiring kunne Pacard Bell presentere en rekke av sine nye produkter. Denne gangen hadde man valgt en artig vri med å pakke opp de ulike produktene som lå under et juletre.

MP3-spillere for enhver smak

Packard Bell har både serier med harddisk- og flashbaserte løsninger. Når det gjelder harddiskbaserte spillere er det Vibe-serien som gjelder. Minstemann i serien er Vibe 100. Denne leveres med opp til 3 GB lagringskapasitet, og er i første omgang beregnet for unge brukere. Nestemann er Vibe 300 med opp til 6 GB lagringskapasitet. Denne er beregnet for de mer motebeviste brukerne.

Toppmodellen blant de harddiskbaserte spillerne er Vibe 500 med opp til 80 GB lagringskapasitet. Prisene vil starte på henholdsvis 1000, 1800 og 3000 kroner for de ulike modellene.

Når det gjelder flashbaserte spillere kunne Packard Bell først friste med noe de hadde kalt Audioshare. Dette er en modell med to sett hodetelefoner og to utganger for hodetelefoner. Vekten er på under 30 gram. Inntil 16 timer med musikk kan lagres. Aner vi et nytt sjekketriks?

Audiostar er dagens frekkeste løsning. Med opp til 2 GB lagringskapasitet, en 4,5 centimeters fargeskjerm, beskjeden vekt, film og fotomuligheter fremstår den som meget attraktiv. Baksiden av medaljen er en batterilevetid på beskjedne 7 timer.

Alternativ tekst mangler
Audiostar

Ellers kan Packard Bell friste med Audiodream og Audiodiva. Dette er modeller med FM-radio, opp til 2 GB med lagringskapasitet, vekt på 30 gram og 10 timers batterilevetid. Modellene byr også på OLED-skjerm. Prisen er ventet inn på snaue tusen kroner for en modell med 512 MB minne. I dagens marked blir modellen med 2 GB trolig for dyr til at den vil ha noen spesiell interesse.

Ekstern lagring

Store & Play skal være svaret for fotoglade globetrottere. Dette er en ekstern harddisk med 5-i-1 kortleser og opp til 80 GB lagringskapasitet. Ved å plassere minnekortet ditt i kortleseren kan man dumpe alle bildene til harddisken, og dermed frigi plass til flere bilder på minnekortet. Enheten benytter en 2,5-tommers harddisk. Medfølgende utstyr er fjernkontroll og kabel for fremvisning på TV-apparater. Prisen skal ligge på omlag 1500 kroner for enheten med 50 GB lagringskapasitet.

Alternativ tekst mangler
Store & Play

Packard Bell tilbyr også en serie med tradisjonelle eksterne harddiskerm, med kapasiteter på 160, 250 og 400 GB. Prisen blir trolig rundt 1000 kroner for den minste modellen, 1300-1500 for den mellomste, mens modellen med 400 GB hadde ikke fått noen pris enda.

Minnepinner var også på plass, i størrelser opp til 2 GB. Noen priser er ikke kjent i skrivende stund.

Multimediaspillere

På multimediafronten er det også en rekke nyheter fra Packard Bell. Easy HDDrecorder DivX Edition kommer i versjoner med 80 eller 250 GB harddisker. Dette er toppmodellen blant Packard Bells nye spillere. Modellen har mulighet for opp til 300 timer opptak. Lillebror heter Easy HDDrecorder EHR2080. Denne enheten kommer med 80 GB harddisk og er ventet prissatt til under 3000 kroner.

Alternativ tekst mangler
DVD-Divx 450 Pro

Easy DVDrecorder EDR2000 er som navnet tilsier en DVD-opptager. Dette blir en ren økonomimodell. Ellers finner vi DVD-Divx 450 Pro som er en avspiller for de fleste formater, inkludert Nero Digital og Ogg Vorbis. I tillegg kommer denne i en billigversjon med modellnavnet DVD-Divx 350 som mangler mulighetene for Nero Digital og Ogg Vorbis.

(Kilde: Packard Bell)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen