Påskemoro for alle aldre
Teknofil

Påskemoro for alle aldre

Påsken er en tid da du kan lene deg tilbake og ta det helt med ro noen dager. Men påsken kan fort bli lang, derfor har vi funnet frem noen godbiter fra nett for alle aldre.

For de minste
Dagens nettbrukere blir stadig yngre og du vil nok oppleve at barna dine fort blir langt mer datakyndige enn deg. Men det er ikke like lett for de små å finne frem på nett. Derfor har Kvasir opprettet en tjeneste nettopp for disse, nemlig Kvasir Junior. Her får de minste enkelt tilgang til bade nettspill, underholdning og informasjon. Hva med for eksempel et lite spill med Sauen Shawn?

Når våren nærmer seg blir det samtidig mer attraktivt for barna å leke ute. Det er ikke helt ufarlig med tanke på at trafikken samtidig går fortere når veiene blir tørre. En kikk på barnas trafikklubb kan da være smart. Her kan de minste både ha det gøy samtidig som de kanskje får litt trafikkvett.

Å male påskeegg er populært i påsken. Dette er også en aktivitet du kan gjøre på nett sammen med barna. Denne siden er spesiallaget for nettopp dette. Hvem klarer lage det fineste egget?

Om dette blir for mye aktivitet, så er kanskje en film heller tingen. Her har nettet nok av godsaker å by på. Personlig vil jeg anbefale denne klassikeren med Donald Duck som safarifotograf:


For de litt eldre
Dagens ungdommer kjenner nok nettets muligheter langt bedre enn de fleste, men også for dere fins det en rekke gode tips. For eksempel dette spillet hvor du skal beskytte heksa fra de rasende landsbyboerne. Her må du bruke både levende trær trylleformularer og kløkt for å komme deg helskinnet gjennom.

For de teknologi interesserte vil også diskusjonen om hva som er best, Mac eller PC være interessant. I dette spillet kan du få gleden av å avgjøre diskusjonen en gang for alle.

Påsken med obligatorisk familiehygge er det som kanskje ikke interesserer denne aldersgruppen mest. En litt creepy film om påsken er kanskje da på sin plass. Her får du et innblikk av hvordan påskegodteriet faktisk kan se ut.

For tiden er det aldersgruppen 35+ som øker mest på Facebook. Dette kommer nok av at den yngre generasjon for lengst har inntatt nettsamfunnet. Nå når både foreldre og besteforeldre begynner å legge deg til som venn kan det være smart å huske på disse 15 tingene du absolutt ikke bør gjøre på Facebook.

Tenåringer har en ikke unormal vane å synes at nettopp deres liv er det verste. Nettet kan derimot enkelt bevise det motsatte. Om du føler deg nedenfor så vil denne nettsiden bevise at det fins mange som har det verre, samtidig som du får deg en liten latter på andres bekostning.

Om påskeferien blir veldig lang fins det nok av ting du kan gjøre. I videoen under ser du eksempler på en rekke tiks du kan benytte påsken til å lære deg. Bare vær oppmerksom på at triksene i videoen er kule, det er derimot ikke musikken:


For de voksne
De voksne har mer enn nok av gode nettspill de kan bryne seg på. Hva med for eksempel bygge et ekstremt høyt tårn? Eller forsøke koble sammen elektroder? Bare vær oppmerksom på at begge disse spillene fort kan bli avhengighetsskapende.

I påsken blir det utvilsomt fortært mye sukker i Norge. Det er kanskje ikke det beste like før badesesongen kommer, men da har nettet spillet som kan lette din samvittighet. I Belly Flop Hero skal du spise mest mulig for å kunne skape best mulig mageplask. Om du derimot ikke har ork til å spille vil kanskje disse 12 bisarre avisannonsene få opp humøret.

Alle som har fulgt med på nettet de siste månedene har lagt merke til at tjenesten Twitter blir stadig mer populær. Men det vil neppe vare så lenge. Tjenesten Flutter er nemlig på vei til en maskin nær deg.

Helt til slutt har vi en nyhetsvideo som vi lurer på om rett og slett er aprilsnarr. Personlig hadde jeg blitt livredd om vannet i springen min plutselig tok fyr:


God påske!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen