På tide med et nytt spill?
Teknofil

På tide med et nytt spill?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Solen skinner og varmen stiger ute. Likevel produserer spillbransjen fortsatt nye produkter for å underholde deg. Her er ukens spillanmeldelser for deg som heller vil ta en runde med virtuell moro i stede for å sitte ute å pleie brunfargen.

Rythm Paradise
Genre: Musikkspill
Plattform: Nintendo DS
Karakter: 7/10

Utviklerne av Rythm Paradise og komponisten Tsunku har tidligere skapt musikkspill for arkadehaller og Nintendo Game Boy. Denne gangen er det Nintendo DS med sin trykkfølsomme skjerm som står for tur. I dette spillet skal du utføre 50 forskjellige minispill i takt med musikken. Du skal blant annet luke grønnsaker, synkronsvømme med delfiner og fotografere racerbiler. Jo mer i takt med musikken du utfører oppgavene, jo høyere poengscore får du.


På tross av variasjon i oppgavene byr minispillene på litt for lite variasjon. Mange oppgaver føles litt for like. Det hjelper heller ikke for musikkspillet at Nintendo DS har et litt for svakt lydsystem. Likevel gir spillet mye glede. Det passer kanskje best for sin egen lille nisje, men det vil gi de fleste i det minste noen timers glede.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

Company of Heroes: Tales of Valor

Genre: Strategi
Plattform: PC
Karakter: 7/10

Company of Heroes: Tales of Valor er i utgangspunktet en større utvidelse av det originale spillet som kom i 2006. Denne gangen får du tre nye kampanjer å bryne deg på. Alle omhandler de alliertes fremmarsj mot Berlin fra Vest.  Alle kampanjene er velressigerte og utfordrende.


Det viktigste med dette spillet er derimot ikke disse kampanjene men flerspillermodusen. Her får du tilgang til flere nye brett som må løses via nye strategier. Her før du prøvd deg på både fastlåst skyttergravskrig og actionfylt actionkrig mot andre spillere over nett. Spillet i seg selv imponerer ikke mye, men flerspilleroppsettet gjør at Company of Heroes fans vil få godt utbytte av dette spillet.

Hos Gamer.no kan du lese full anmeldelse.

Blue Dragon Plus
Genre: Strategi/rollespill
Plattform: Nintendo DS
Karakter: 4/10

Blue Dragon Plus er oppfølgeren til spillet Blue Dragon. I spillet har jorden delt seg i to og det har spredd seg flere nye planeter fra jordens indre. Mellom disse befinner det seg en trehodet drage som du får i oppdrag å bekjempe. Som karakteren Shu og vennene hans går da oppdraget ut på å komme deg frem mellom planetene. På veien er det en rekke fiender som må nedkjempes. Dessverre byr ikke handlingen på stort mer enn dette.


Kampsekvensene styres enkelt ved bruk av pekepennen. Du trykker på hvem du vil flytte og hvor du vil flytte karakteren. Det er ikke mye du kan gjøre. Her kan du velge mellom å flytte, angripe, ta i bruk gjenstander eller bruke trylleformel. Dette blir litt ensformig i lengden og spillet blir faktisk en smule søvndyssende. Det er synd utviklerne ikke her har turt å eksperimentere mer med oppfølgeren. Vent heller til det kommer en skikkelig oppfølger.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

Cogs
Genre: Logikk
Plattform: PC
Karakter: 7/10

Spillet Cogs byr på såpass utfordringer at det lett fremstår som Mensas opptaksprøve. Her må du virkelig bruke hodet om du skal komme noen vei. Oppsettet er svært enkelt. Du har en enkel flate med et roterende tannhjul og et stillestående tannhjul. Ved hjelp av eksterne elementer skal du så få liv i det stillestående tannhjulet. Spillet har også en variant med rørledninger. Likevel har spillet mye variasjon og 3D-løsningen gir deg store utfordringer i oppgavene du skal løse. Ikke minst gjør dette grafikken lekker.


Ikke alle vil like Cogs. Her får du langt fra enkle oppgaver. Om du liker å bryne deg på logiske utfordringer vil du derimot kunne få mye glede av dette spillet. Samtidig må du være forberedt på en ødelagt mus eller to de gangene du kaster musen i veggen i frustrasjon over å ikke makte oppgavene du får servert.

Les hele anmeldelsen av Cogs hos Gamer.no.

Les også hos Gamer.no:


Sniktitt: Brütal Legend
Forbered lattermusklene. Tim Schafer er snart klar med sitt neste prosjekt.

Sniktitt: Fuel
Trives du best i åpne landskap? Fuel er bilspillet for deg.

Sniktitt: Dantes Inferno

Er du en djevel på dataspill? Snart får du møte den virkelige Satan.

Sniktitt: The Saboteur
Han er ikke soldat, men racerbilsjåfør. Likevel frykter nazistene Sean Devlin.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen