På nett med anlegget

Zukero Z3 er en ny liten vidunderdings for musikkelskeren. Den lille enheten henter nemlig ned musikk til anlegget ditt rett fra mobilnettet. Alt brukeren trenger å gjøre er å plugge i Z3 til stereoanlegget, og deretter henter enheten musikk ned fra nettet og sender den via mobilen ved hjelp av blåtann.

Z3 er svært enkelt å bruke, og brukeren trenger ikke gjøre annet enn å koble til adapteret til en minijack-kontakt. Oppkoblingen skjer automatisk, uten at man trenger å justere noen innstillinger, og brukeren kan kontrollere avspillingen direkte ved å bruke telefonen som fjernkontroll.

Hittil har ikke musikkstreaming vært mulig på grunn av for dårlige nedlastingshastigheter over mobilnettet. Neste generasjon mobilnett, også kalt 3G, vil imidlertid ha hastigheter store nok for til og med videostreaming. Det å sitte på hytten å se på CNN eller høre på indisk lokalradio over internett ser med andre ord ut til å bli fremtiden, og Z3 er bare en liten forsmak på dette.

For å kunne bruke Zukero må telefonen ha blåtann, og foreløpig er det kun Nokia og Sony Ericsson sine blåtann-telefoner som støttes av adapteret. Prisen på den lille godsaken vil være $99, som tilsvarer omtrent 700 kr. For mer informasjon kan man besøke Smartdatas egne hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen