På jakt etter nytt bilderedigeringsprogram?

Sjekk ut nyhetene fra ACD systems.

Bildehandlingsprodusenten ACD systems har lansert nye versjoner av sine bildebehandlingsprogram, ACDSee PRO 5 og ACDSee 14.

ACDSee 14 er standardversjonen av de to programmene, og er litt enklere utstyrt enn sin storebror. Nytt i denne versjonen er blant annet kartdata og støtte for geotagging, om du er en av de som liker å vite hvor bildene dine er tatt. I tillegg skal det være bedre støtte for metadata og EXIF-informasjon, slik at man selv kan velge hva slags teknisk informasjon som lagres med bildene.

ADScee har annonsert nye bildebehandlingsprogram
ACDScee har annonsert nye bildebehandlingsprogram

I tillegg skal det nå være lettere å laste opp bildene sine på nett, ved å synkronisere mappene sine både lokalt og på nett. På plass er også nye funksjoner for begge programmer. Blant disse er effekter som egendefinerte fargepaletter og bedre tegneverktøy. Nytt er også forhåndslagrede bildeeffekter som skal gi effekter til bildene uten at man trenger å redigere noe selv.

Les også: Photoshop Express 2.0 lansert

Stiller du høyere krav til bilderedigeringsprogrammet ditt, er kanskje ACDSee Pro 5 et mer spennende alternativ. Dette programmet har de samme funksjonene som man finner på ACDSee 14, men har i tillegg mer avanserte funksjoner. Blant disse er for eksempel HDR-effekter for enkelteksponerte bilder, dodge/burn-verktøy, egendefinering av metadata, samt avanserte oppskarpingsfunksjoner.

I tillegg til de to redigeringsprogrammene har ACD annonsert at deres tjeneste for bildelagring på nett, ACDSeeOnline.com, vil bli gratis for alle. Du får 2 GB med gratis lagringskapasitet, men kjøper du ett av produktene til ACD vil du kunne få inntil 10 GB isteden.

Les også: Gled deg til disse kameraene i oktober

ACDSee Pro 5 har fått bedre oppskarpingsfunksjoner.
ACDSee Pro 5 har fått bedre oppskarpingsfunksjoner.

De to bilderedigeringsprogrammene kan kjøpes direkte fra ACD systems nettside. Prisen for ACDSee Pro 5 er 239,99 amerikanske dollar, eller ca 1500 norske kroner. Eier du en tidligere versjon slipper du unna med 95,99 amerikanske dollar, eller ca 550 norske kroner. ACDSee 14 er endel rimeligere enn pro-versjonen, og koster 79,99 amerikanske dollar. I norske kroner blir dette ca 500 kr, men også her kan du slippe unna med rett under 50 amerikanske dollar, eller rett i underkant av 300 norske kroner, om du eier en tidligere versjon av programmet.

Les også: Støtter flere kameraer

Kilder:
www.dpreview.com
www.popphoto.com
www.acdsee.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen