P900 lanseres i november

Den 21. oktober har Sony Ericsson kalt inn til pressekonferanse, og ryktene svirrer. Flere kilder sier med sikkerhet at det er den ventede P900 som skal lanseres, mens flere også hevder at det kriserammede selskapet har mer på lager. Blant annet en støtsikker modell med fargeskjerm ifølge enkelte.


SE slapp nylig ved et uhell en reklamefilm for P900 (se vår artikkel)

P900 skal ifølge uoffisielle kilder ha trykkfølsom fargeskjerm med støtte for opptil 65.000 farger. Telefonen skal også ha endel nye finesser i form av ny programvare, mens en av de mest interresante antakelsene - kamera med megapiksel-støtte - kan se ut til å være fraværende.

Telefonen har de siste ukene blitt testet på et lite antall nettsider som har klart å få tak i en prototype. Utifra disse testene vet vi at telefonen er blitt 28 gram lettere enn sin forgjenger P800. Telefonen har 16 MB innebygget minne, som er noe lavt med tanke på hvilket segment telefonen går for. Men som på P800 fins det en minnekortsplass for Memory Stick Duo, og det følger med et 32 MB kort i pakken.


(klikk for større bilder)

På programvaresiden finner vi enkelte forandringer som sikkert vil glede forbrukerne. Blant annet er det støtte for ordboken T9 innebygget, noe som P800 manglet, og som Sony Ericsson fikk endel kritikk for. Videre har man mulighet for å ta opp video i formatet mp4, samt gjenkjenning av håndskrift. P900 er som P800 en Symbian-telefon, men har det nyere Symbian UIQ 2.1-grensesnittet som skal inneholde en del forbedringer fra P800s Symbian-implementering.

Ifølge nettsiden Mobil.se vil prisen på P800 ligge rundt 8000 svenske kroner, som er den samme prisen som P800 ble annonsert under. Hva prisen blir i Norge er usikkert, men blir prisrangeringen den samme som i Sverige vil prisen ligge på rundt 6500 norske kroner ved lansering.

Amobil vil dekke pressekonferansen den 21. oktober nøye, og vil komme tilbake med flere detaljer rundt den nye modellen. Vi informerer i tillegg om at innholdet som er ventet av denne pressekonferansen kun er antagelser, og at Sony Ericsson selv ikke har villet gi noen kommentar, hverken til bildene på nettet, eller om hvorvidt det faktisk er P900 som skal lanseres den 21. oktober.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen