P55 for Core i5

Samtidig som som Intel hinter om Core i5-serien, har det dukket opp informasjon og bilder om et Asus hovedkort for denne prosessoren, Maximus III Formula. Målgruppen er den hardeste spilleren, og det faller derfor naturlig inn i ROG-serien.

Hovedkortet skal ikke bare gjøre nytten for spilleren, men også overklokkerne der ute. Noen av funksjonene som gjør kortet mer egnet til overklokking er et display for spenningsinformasjon, samt funksjonene iROG og ROG-Connect.

Sammen med et arsenal av kondensatorer og spenningsregulatorer, står det en LGA1156-sokkel. Som skal støtte både 45 nm- og 32 nm-prosessorer. Hovedkortet kommer med fire minneplasser, med støtte for dobbelkanals DDR3-minne.

Hovedkortet kommer med to PCI-porter, og en PCIe 1x-port som blant annet kan brukes til ASUSs egne lydkort. Noen dypere spesifikasjoner på PCIe 16x-portene har vi ikke funnet, men at det er tre av de tilstede tilsier muligheten for et trippelt oppsett av skjermkort.

Pris og tilgjengelighet er enda ikke kjent, men dette kortet vil trolig ikke bli av den billige sorten. Ryktene går på at i5-prosessoren blir lansert rundt september.

Kilde: Hexus

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen