Test

OX GeForce3 Ti200

 

Utgangspunktet

Bak kjøleribbene vil kanskje noen av dere dra kjensel på dette grafikkortet, det er det nylig testede Palit Daytona GeForce3 Ti200. Det hadde imponerende overklokkingsegenskaper allerede i standardutførelse, men det betyr på ingen måte at det skal få stå urørt.


bilde lånt av Hardware.no

Som tidligere nevnt har vi ikke tenkt å ta den helt ut med dette kortet - bare nesten. Vannkjøling og peltier får vente til GeForce4 gjør sitt inntog og OX har utviklet seg et par steg videre. Men som min mors gamle kokebok sier: "Man tager hva man haver, og hvis man intet annet haver tager man en halv kalkun." Jeg hadde heldigvis ingen halv kalkun, men derimot en Taisol CGK742, en Y.S. Tech 60mm vifte og en del annet snacks.

 

Jeg har en plan!

Med lettere modifisert kjøling burde utsiktene være gode for videre overklokking, men det er jo litt kjedelig i lengden. For å utnytte kjølingen måtte vi derfor fóre den med litt mer varme, altså øke spenningen. På den annen side er det ikke alltid vi trenger god kjøling og overklokking, og heller prioriterer stillhetens velsignelse, så en Ole Brumm-løsning måtte klekkes ut...

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen