Ovi kupper mobilt internett

Ovi kupper mobilt internett

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Egentlig er det galt å kalle det en portal, sier nokiadirektør Anssi Vanjoki. Det dreier seg snarere om et dashbord der du har tilgang til alt du trenger i dit digitale liv, sier han. 

Les også:
-
Se Nokia snu flopp til suksess
- Ovi åpner døren til nettet
- Råfet lommesurfer fra Nokia


7 suiter
Ovi består av syv såkalte opplevelses-suiter. Det er de samme syv områdene som du finner i karusellmenyene på de siste N-serie-mobilene.

En tettere inegrering mellom mobil og PC gjør at du kan få tilgang til de samme tjenestene og med tilnærmet samme brukeropplevelse, uavhengig om du surfer med mobilen eller en PC. 

Fancy
Grensesnittet på PC-en har mye nytt i seg. Blant annet kan du søke gjennom bilder ved hjelp av en ny tidslinje, eller du kan se alle bildene dine i et fascinerende 3D-miljø der du kan bevege deg rundt, bak og mellom bildene dine.

- Har du vært innom vår nettside på ovi.com synes du sikkert at den er ganske kjedelig. For der står det bare ”kommer snart”. Her er noe av det vi har utviklet og som er i betatesting nå, sa Vanjoki, før han viste oss noe av det vi har i vente. 

I vekst
Men dette er bare begynnelsen. - Vi vil legge til den ene tjenesten etter den andre, lover Vanjoki.

Her er noen bilder som viser grensesnittet slik det ble presentert i dag. Legg merke til at de syv ikonene på toppen av skjermbildet er de samme som du finner i de nye N-serie-mobilene.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen