Ovi er åpnet

Ovi er åpnet

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Nokias nye innholdstjeneste Ovi Store åpner i dag og er nå tilgjengelig for omtrent 50 millioner brukere over hele verden på mer enn 50 ulike Nokia-terminaler. Dermed skal finnene ut og konkurrere med Apples meget populære App Store, for å gi sine trofaste kunder mulighet til å kjøpe innhold til sine mobiler.

Du kan besøke store.ovi.com på telefonens nettleser og laste ned, tilpasse Nokia-mobilen din med ulike applikasjoner, spill, videoer, podkaster, nett- og lokasjonsbaserte tjenester og myemer.

- Ovi Store er nå åpen, og vi har lagret opp med både lokalt og globalt innhold for bruk på en rekke Nokia-terminaler, og byr på enkel og morsom shopping av innhold og applikasjoner til underholdningsmobiler så vel som forretningsmobiler, sier Christophe Joyau, ansvarlig for tjenester i Nokia Skandinavia, i en pressemelding.

I enkelte marked kan kundene oppdatere sine telefoner med mobilapplikasjonen Ovi Store ved å velge Ovi Store-ikonet i Download!-mappen på telefonen. Mobilklienten er tilgjengelig på engelsk, tysk, italiensk, russisk og spansk og kan betales via operatør i Australia, Tyskland, Irland, Italia, Russland, Singapore, Spania og Storbritannia. Her hjemme må du betale for nedlastingene dine via kredittkort, enten på mobilapplikasjonen eller på den mobile nettsiden.

Ovi Store er en mediatjeneste kombinerer Nokias eksisterende innholdstjenester i en virtuell butikk med både gratis og betalt innhold. Alle de store produsentene i innholdsindustrien distribuerer innhold, applikasjoner og spill side om side med uavhengige innholdsutviklere på Ovi Store

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen