Overvåkning for viderekomne

TrackerPod har i flere år vært et billig alternativ for de som ønsker seg et fjernstyrt overvåkingskamera. Man monterer simpelten et vanlig videokamera på den spesielle tripoden, som lar deg rotere og flytte rundt på kameraet såvel som å kontrollere alle funksjoner.

Mens man tidligere har vært avhengig av tilgang til en PC med internett-tilkobling for å kunne fjernstyre TrackerPod, åpner ny programvare for at man nå også kan styre kameraet rett fra mobiltelefonen.

Alt man trenger er en telefon med wap-leser, noe som inkluderer så godt som alle mobiltelefoner som er laget de siste årene. Siden logger man simpelten inn på TrackerPod over nettet og kan herfra se verden gjennom kameraets øyne. Man kan selv stille hvor høy oppløsning man vil ha på bildene fra kameraet, slik at man kan tilpasse dem til mobiltelefons skjerm og prosessorkraft.

Man har mulighet for både å vri og bevege kameraet fritt i alle retninger, såvel som å zoome inn og ut på motiver etter behov. Det er også mulighet for å la TrackerPod gå på selvstyring og automatisk spore bevegelse og mennesker.

Mer informasjon om TrackerPod finnes på selskapets hjemmeside.


relatert stoff

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen