Overrasket over egne priser

Per Christian Andersen har vært administrerende direktør i Chess siden november i fjor. Han sier han ble overrasket da han første gang studerte utenlandsprisene til selskapet han er satt til å lede.

Dette kom frem under en samtale Mobilen.no hadde med Chess-sjefen etter en pressekonferanse i Oslo i dag. Pressekonferansen handlet om Chess’ nye prisgaranti, et tilbud som ikke omfatter utenlandstrafikk overhodet.

Ventet på spørsmålet

Da Mobilen.no for to uker siden gjennomførte en prisundersøkelse som omfattet norske operatørers priser i alle de mest populære ferielandene, syntes vi det var på sin plass å advare Chess-kundene. Det viste det seg nemlig at Chess var dyrest i nesten alle land.

Vi tok opp dette med Andersen etter dagens pressekonferanse, og ga uttrykk for en smule undring over resultatet av våre prissammenligninger.

– Jeg har ventet på dette spørsmålet. For å være ærlig ble jeg overrasket selv, sier han.

Selv om dagens prisnyhet fra mobiloperatøren ikke berører utenlandsprisene deres, lover Andersen at det skal ryddes opp i disse med det aller første.

Nye priser før sommeren

– Vi vil foreta store endringer i utenlandsprisene våre, med reduksjoner på opptil 70 prosent på det meste. Endringen vil være gjennomført i god tid før årets sommerferie, lover han.

Detaljene omkring de nye prisene er foreløpig ikke klare.

Mobilen.no kommer naturligvis med nye prissammenligninger før skoleferien setter inn, og vi vil da forholde oss til nye priser fra flere av de store operatørene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen