Overrask vennene dine med Nikon-konfekt

Men da må du bestille dem fra Japan

Annonsør­innhold
Les hele saken »

For en uke siden skrev vi om fanboysa som med nebb og klør beskytter sin kamera-produsent og blir litt irriterte på oss dersom vi skriver kritiske omtaler om deres merke.

Er du en av disse fanboysa og liker å samle på effekter og samleobjekter fra din kameraprodusent ble du sikkert glad da Nikon gjorde det mulig å kjøpe termos som ser ut som et av objektivene deres. Termosen kan du få kjøpt på deres nettsider for 39 dollar, noe som ikke er så dyrt tatt objektets unike verdi i betraktning.

Ekstra tilbehør som gafler følger også med.
Ekstra tilbehør som gafler følger også med.

Imidlertid stopper det ikke der. Nå kan nemlig alle Nikon-fans kjøpe produsentens egen konfektkolleksjon. Siden 1955 har disse vært i produksjon, men har kun vært tilgjengelig for produsentens egne ansatte som en del av frynsegodene. Derfor er det mange Nikon-fans som går bananas for å skaffe seg en av disse eskene med Nikonkonfekt.

Disse godisene er tilsynelatende ikke usunne heller, med ingredienser som inkluderer blant annet rød bønnepasta, sesamfrø, og kastanjenøtter er dette snakk om eksotiske smaker man ikke finner andre steder. Godispakken er tilgjengelig for litt over 100 kroner via Nikons japanske hjemmeside.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen