Overklokkings-NM på HW-LAN

Alternativ tekst mangler

Komplett NM i overklokking vil gå av stabelen under HW-LAN, og blir i år invitasjonsbasert, hovedsakelig grunnet arrangementets omfang. Det vil konkurreres i tre grener: Høyest frekvens, SuperPi og 3D Mark06.

Vi kan love flotte premier til de beste utøverne, som både involverer pengesummer, samt det vi på dataspråket kaller "rå hardware".

For å gjøre premissene like for alle, er det valgt å bruke luftkjøling. Tanken bak dette er å la kunnskap og gode prestasjoner stå i fokus. Vi har brukt en del tid på å utvikle et rammeverk for dette mesterskapet, men har allikevel et sterkt ønske om at også Komplett NM i overklokking i størst mulig grad skal være brukerstyrt.

Vi ønsker derfor innspill fra brukerne av Hardware-nettverket slik at overklokkings-NM i likhet med HW-LAN i størst mulig grad vil reflektere brukerne av Hardware-nettverket og deltagerne på HW-LAN. Invitasjoner til de heldige (og dyktige) utvalgte vil sendes ut i løpet av få dager.

Det er ennå litt usikkert hvem som vil sitte i juryen, men det er sannsynlig at både undertegnede, samt Hardware-nettverkets egen Erik J. Nilsen vil være blant jurymedlemmene.

Det vil i tillegg arrangeres flere overklokkings-relaterte aktiviteter på HW-LAN. Vi vil også oppfordre brukerne til å komme med ønsker om slike aktiviterer. Bruk gjerne den tilhørende forumtråden nedenfor til dette.

For alt om HW-LAN - sjekk ut lan.hardware.no. For bestilling av billetter til HW-LAN, klikk her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen