Overklokking på The Gathering

Fra fjorårets overklokking på TG
Sturla Haukebø og Kjell Erik Budalen (nærmest) i aksjon under fjorårets TG

Også i år vil det bli overklokking på The Gathering (TG) og det satses enda mer på dette området enn tidligere år. Overklokkingsdelen er denne gangen et samarbeid mellom Hardware.no og Asus, og arrangeres i regi av Sturla "Stoolman" Haukebø fra Hardware.no.

Verdensrekordforsøk

Det vil også i år bli et verdensrekordforsøk og alle ingrediensene vil være tilstede. Flytende nitrogen, frostrøyk, mengder av kostbar maskinvare, høye frekvenser, store forventninger med mer. Det er "Stoolman" og Kjell Erik "Overklokk" Budalen som vil stå for galskapen også denne gangen.

Også i år inviterer Asus til foredrag om overklokking, hvor det vil bli satt fokus på hvordan man overklokker, hva man kan gjøre, og hva man absolutt ikke bør gjøre.

Lær å overklokke

Overklokkingsskolen er ny av året. Dette vil være et godt alternativ for de som ønsker å lære å overklokke, og for de som allerede kan en del. Det er ikke til å stikke under en stol at det finnes mange gode overklokkere på forumet på Hardware.no, og det er også noen av disse som vil stå for dette tilbudet.

Her kan man blant annet få "hands-on" opplæring av verdensrekordholder Øystein "Aspstein" Aspøy, samt råd og vink fra "Stoolman". De som ønsker å delta vil selv få testet sine overklokkingskunnskaper, og få tips og råd underveis.

Vel møtt og lykke til med overklokkingen på The Gathering!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen