Overklokking.no og Hardware.no blir ett

Alternativ tekst mangler
Overklokking.no og Hardware.no slår seg sammen

For ganske nøyaktig fem år siden, den 1. februar 2001, ble Overklokking.no skilt ut som et eget nettsted i Hardware-nettverket. Inntil da hadde stoff om overklokking vært å finne på Hardware.no.

I løpet av de fem årene som har gått siden den gang har Overklokking.no produsert artikler for PC-entusiaster med hovedvekt på overklokking og kjøling. Nettstedet har også vært ansvarlig for tester av strømforsyninger og testet andre mer eller mindre sære duppedingser.

Nå går vi tilbake til røttene og slår sammen Overklokking.no og Hardware.no til én nettside med bred dekning innen maskinvare for forbrukermarkedet. Enten det er snakk om tester av prosessorer, kjøleløsninger, kabinetter eller strømforsyninger, vil du heretter finne stoffet samlet på ett sted - Hardware.no.

Artiklene som tidligere var å finne på Overklokking.no blir integrert i artikkelarkivet på Hardware.no. Under emnet kjøling er en rekke tidligere Overklokking.no-artikler naturlig blitt plassert.

På vegne av Overklokking.no takker vi alle trofaste lesere og bidragsytere som har fulgt nettstedet disse årene. Vi håper dere fortsatt vil lese stoffet om overklokking og kjøling som produseres av Hardware-nettverket, som i fremtiden altså blir å finne her på Hardware.no.

Vi lover å gjøre vårt ypperste for å produsere relevante og spennende artikler om både kjøling, overklokking og annet. Skulle du ha noen tanker eller ideer til artikler er du mer enn gjerne velkommen til å tipse oss!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen