Test

Overklokking av ASUS P5N32-SLI

logo

 

Kortet på testbenken i dag heter Asus P5N32-SLI Deluxe, og baserer seg på nVidias siste brikkesett for Intel-plattformen, nForce 4 SLI X16 Intel Edition. Dette er brikkesettet som endelig tilbyr fullblods 16 kanaler SLI til begge skjermkort på Intel-plattformen.

Tidligere utgaver av nForce4-brikkesettet hadde en begrensning på totalt 20 PCI-e kanaler for ett og samme system. Skjermkortene i SLI-konfigurasjonen endte dermed opp å kjøre med kun 8 PCI-e kanaler, som igjen resulterte i en halvering av den teoretiske båndbredden.

Den nye 16x utgaven av nForce4-brikkesettet støtter nå totalt 40 PCI-e kanaler, og fjerner dermed disse begrensningene. Samtidig som det gir hovedkortprodusentene en større frihet til å implementere flere PCI-e enheter i kortene deres.

En annen nyhet fra nVidia er støtte for Intels dobbeltkjerneprosessorer, som til nå har vært forbeholdt Intels egne brikkesett.

Hardware.no har allerede testet ASUS sitt P5N32-SLI Deluxe tidligere, med jevnt over gode resultater. La oss se om vi sitter igjen med det samme inntrykket etter å ha testet det på vår måte...

Takk til ASUS som sendte oss kortet til destruksjon.

 

Asus P5N32-SLI Deluxe

Asus P5WD2 Premium

Asus P5N32-SLI Deluxe   Les mer »

Asus P5WD2 Premium   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen