Overklokk og vinn premier!

Hwbot.org er en database som samler alle overklokkings- og ytelsesresultater fra brukere og PC-er over hele verden. Dette gjør at du enkelt kan se om maskinen din yter som den skal. Du kan også enkelt finne ut hvilke komponenter som overklokker bra og som gir mest ytelse for pengene.

Akkurat nå er det over 47000 resultater i databasen. Du finner resultater for alt fra Pentium Pro 100 MHz til det aller nyeste som finnes på markedet.

Databasen er poengbasert, slik at det blir litt konkurranse ut av det hele. Du får poeng etter hvor bra resultatet ditt er sammenlignet med alle resultater. Og etter hvor bra resultatet er sammenlignet med de med tilsvarende prosessor/skjermkort som deg.

Det konkurreres i en del forskjellige testprogrammer, som for eksempel 3DMark, PCMark, SuperPI osv. Det konkurreres også ganske enkelt i å overklokke en prosessor mest mulig. Og her er det ikke snakk om at den skal være stabil...

Så nå er det bare å grave frem alt dere klarer å finne av hardware rundt i skuffer og skap og klokke de stakkars maskinene til døde! :)

Konkurransen
Selve konkurransen som foregår på forumet nå går ut på tre forskjellige ting:

  • Den med høyest prosentvis overklokking av en CPU vinner en fasekjøler bygget av Overklokk .
  • Personen med flest antall resultater som gir poeng vinner hovedkort, prosessor og et minnesett.
  • Siste premien går til den som gjør noe som stikker seg ut, noe morsomt, sykt - kanskje en verdensrekord? Dette er en helt åpen kategori så her kan egentlig hvem som helst med hva som helst av hardware stikke av med seieren. Noen som vil teste hvor lang tid det tar å kjøre SuperPI på en 486? Da er dette kategorien for deg.

Mer informasjon
Det meste som du trenger av info finner du Hwbot info-tråd.

Og husk - absolutt alle kan være med og ingen resultater er for dårlige!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen