Konkurranse

Overklokk deg til Nederland

I samarbeid med MSI arrangerer vi nå innledende runder til MSIs europamesterskap i overklokking. Målet er at mannen i gata kan få kjempe på lik linje med den mest hardbarkede entusiasten.

Innledende runder

Den generelle rammen for konkurransen er at det ikke nødvendigvis er nok å få den høyeste poengsummen. Vi vil belønne de som kjemper hardt med det utstyret de har, og samtidig kan forklare hva de driver med. Resultatene skal postes i forumtråden til denne artikkelen.

Det er mulig å delta i den innledende runden frem til 31. mai 2008, klokken 23.59. Vinnerne blir vurdert etter ytelse i forhold til det utstyret de har jobbet med, og kunnskap.

Resultatene skal bekreftes med skjermbilder fra følgende programmer: CPU-z, Super pi 1M og 3Dmark06. Du skal i tillegg skrive litt om hva du gjorde og hvorfor, for å oppnå resultatene dine.

Vinneren blir plukket ut via en jury med representanter fra Hardware.no.

Personen som vinner den innledende runden vil motta et MSI P45 Platinum-hovedkort, en prosessor, minne, skjermkort og strømforsyning. Dette er komponenter du får for å forbedre deg til finalen i MSIs europamesterskap i august.

Du kan delta alene eller i lag på to personer.

Finalen

Finalen finner sted i Amsterdam, Nederland, i august. Her er det kun høyeste poengsum som gjelder, siden deltagerne vil sitte med samme utstyr. Mer informasjon om dette vil bli gitt til den som kommer videre fra den innledende runden.

Premier

Til og begynne med er det vinneren av konkurransen som stikker av med en plass til finalen i europamesterskapet, men man skal ikke se bort i fra at det vil bli delt ut enkelte premier både her og der :-)

Registrering

Dine resultater skal som nevnt postes i forumtråden til denne artikkelen. Der legger du inn skjermbilder og forklaring. I tillegg må du sende en e-post Jorgen.nilsen@hardware.no (merkes "MSI EU OC-deltagelse") med følgende informasjon:

Forumbrukernavn: (Har du ikke?)
Fullt navn:
Adresse:
Postnummer:
Sted:
Land:
Telefonnummer:
E-post:
Forumpostnummer:(står øverst i høyre hjørne på posten din)

Legg merke til følgende avtale fra MSI, som du godtar ved å delta:

Avtale med deltager
- Deltageren i kvalifikasjonen og MSI europamesterskap i overklokking er over 18 år, eller har tillatelse fra foreldre til å delta.

Deltagere godtar publisering av:
- Resultater fra overklokkingen og publikasjoner fra MSIs europamesterskap i overklokking
- Bruk av foto, fullt navn og kallenavn i forbindelse med MSIs europamesterskap i overklokking 2008 (din adresse vil aldri bli offentliggjort)
- Bruk av foto, fullt navn og kallnavn i forbindelse med MSIs europamesterskap i overklokking 2009 og påfølgende år (din adresse vil aldri bli offentliggjort)
- Informasjonen kan brukes i PR-kampanjer i regi av MSI i ett år

MSIs avtale
- MSI vil kun bruke informasjon fra konkurransen til den neste overklokkingskonkurransen i regi av MSI. Informasjon vil ikke bli brukt til markedsføringsaktiviteter utenom aktiviteter som er relatert til MSIs overklokkingskonkurranser.

Vi ønsker deg lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen