Overanstrengt mobil


Vi vet at mange med meg har samme problemet. E-posten fyller opp telefonen som blir overanstrengt og slutter å fungere normalt. Min gikk så langt at den sluttet å ringe før vi søkte hjelp i vår utmerkete redaksjon.

Vi bruker POP3 epost, også fordi vi forlanger av en så dyr og minnerik telefon at den skal gi oss eposten på direkten og ubeskåret, bortsett fra store vedlegg. Dette er da også eneste akseptable funksjonsnivå. Med rundt 300 epost i boksen fikk telefonen minnebesvær.

Og de (u)vise menn i QTEK har for sikkerhets skyld laget sin epostklient slik at dersom du sletter en epost i telefonen, slettes den også på server. Og det vil ikke jeg. Eposten er både huskeliste og arkiv. Hvorfor i all verden kan de ikke, som på en hver normal PC, tillate kun lokal sletting?

Løsningen ble å opprette to inngående mapper på PC (og/eller server) – en for gammel e-post og en for ny – og så flytte manuelt regelmessig hver gang antallet overstiger 300 eposter. Så dermed kan kanskje QTEK-telefonen anvendes til det den er best til: mobile PC-funksjoner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen