Over 100 TV-kanaler på Android-mobilen

Skjermskudd fra Windows-versjonen.
Skjermskudd fra Windows-versjonen.

Det russiske selskapet SPB Software har laget et program som lar deg se en rekke TV-kanaler på Android-telefonen din. Programmet har lenge vært tilgjengelig til Windows Mobile.

TV-sendingene mottas ved hjelp av datatrafikk. Du kan altså være tilkoblet et trådløst nettverk hjemme eller på jobben, eller du kan se på TV over mobilnettet. I sistnevnte tilfelle bør du ha en fastpris på data for å slippe å bruke hele månedslønna på å se på TV.

Til de fleste Android-telefoner

Den nye Android-applikasjonen krever en telefon med 1.5-versjonen av Android og en skjerm med 320 x 480 piksler. Det vil si at alle de populære Android-telefonene støttes, som Samsung I7500 Galaxy, HTC Hero, HTC Magic og HTC Dream med den såkalte "Cupcake"-oppdateringen (versjon 1.5).

Applikasjonen gir deg flere enn 100 internasjonale TV-kanaler fra flere enn 17 land. I tillegg finner du en TV-guide som gir deg oversikt over hva som går på TV fremover, mulighet til å overføre påminnelse for TV-programmer til kalenderen og mulighet til å bla i TV-kanaler i en rute mens du ser på en "hoved"-TV-kanal.

Prisen på fullversjonen skal være 9,99 dollar (60 kroner), mens en prøveversjon som er gratis skal gi litt mindre funksjonalitet. 

Under kan du se en video som viser Windows Mobile-versjonen av SPB TV

(Kilder: pocketpicks.co.uk, SPB Software)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen