Outlook også på Nokia-mobiler

Det er Dangaard som sammen med DataViz og SmartPhones Telecom utviklet en løsning som gjør at du kan synkronisere en rekke nyere Nokia-mobiler direkte mot en Exchange Server. Det betyr i praksis at du kan ha en oppdatert versjon av Outlook på mobiltelefonen, uten å måtte ty til dyr mellomvare for å få dette til.

Klienten som brukes for å synkronisere mot serveren heter Active Sync, og det er denne teknologien dataViz har lisensiert direkte fra Microsoft.

Push og remote Wipe
Applikasjonen som nå er utviklet for nyere Nokiamobiler vil fungere som en integrert del av mobiltelefonens operativsystem. Det betyr at du ikke behøver å starte programmet hver gang du skal synkronisere. Klienten støtter innboks, kontakter, kalender, Direct Push, Remote Wipe, Global adresse liste (GAL), GZIP data komprimering og Aksepter / Avslå på møteinnkallelser.

Her er multimediecomputerne (Nokias nye navn på mobiltelefoner) som kan brukes samen med den nye programvaren:

E50, E60, E61, E62, E70, 3250, N71, N73, N80, N91, N92 and N93.

(Direct Push-teknologi og funksjoner for enhetssletting (Remote Wipe) krever Windows Small Business Server 2003 oppdatert med Exchange Server 2003 Service Pack 2 samt et data abonnement fra en operatør).

- I esken ligger det lisensnøkkel og link til nedlasting av klienten, sier Øyvind Pedersen, foretningsutvikler i Dangaard.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen