Outlook 2007 med SMS-støtte

Outlook 2007

Microsoft skal etter planen lansere Office 2007 i november for bedrifter, og i januar for hjemmebrukere. Blant nyhetene i e-postprogrammet Outlook 2007 er mulighet til å sende SMS-meldinger på akkurat samme måten som å sende e-postmeldinger. Hvis du sender lange SMS-meldinger vil meldingene deles opp automatisk i passende størrelser før de sendes.

Selve grensesnittet i Outlook 2007 vil ikke endre seg like dramatisk som de andre programmene i Office 2007, men programmet får en del nye funksjoner. I tillegg til SMS-støtten får programmet RSS-integrasjon, og kalenderfunksjonen blir bedre.

Microsoft vil foreløpig ikke røpe mye om SMS-støtten fordi programvaregiganten driver med forhandlinger med leverandører av trådløse tjenester i USA. MS Office 2007 skal ha flere funksjoner som setter fokuserer på muligheter for brukere som driver med fjernarbeid. Outlook-brukere skal kunne få tilgang til e-post med en telefon via Exchange Server, og de skal kunne lytte til voicemail-lydmeldinger direkte i Outlook.

Hvis du ønsker det kan du allerede nå teste ut MS Office 2007 - du kan laset ned en ny betaversjon fra microsoft.com, men vær klar over at dette er en betaversjon, og derfor kan være ustabil.

Kilde: Betanews

Kommentarer (12)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen