OsloLAN 02

 

Klokken 10.00 den 3 oktober åpnet OsloLan i Norges nye varemesse. Et lokale som slett ikke befinner seg i OsloLan, men i en annen by og et annet fylke. Trass i at det bare er en 15minutters biltur fra Oslo er kansje navnet litt missvisende. OsloLan siktet mot stjernen og reklamerte med plass til 6000(!!) - desverre ble det et langt mindre tall..

 

Det ble forsåvidt tidlig klart at de først ventede 6000 ikke ble noen realitet - i hvertfall ikke i første omgang. Det ble lagt ut 3000 billetter for salg gjennom den mye omtalte PartyTicket.net tjenesten, med mulighet for flere billetter hvis markedet ønsket det. Desverre ønsket ikke markedet dette og kun (ca)1300 billetter ble solgt via PartyTicket. Kansje ikke så værst til å være et førstegangs-arrangement, men allikvel langt under forventet besøkstall.

Så vidt undertegnede vet, levde nettverket opp til forventningene med sine 1000Mbit's backbone og 10/100Mbit bord switcher. Nettverket var tidlig oppe og har fungert ypperlig fra første stund. All heder og ære til crewet der! For spesielt nett-interesserte anbefaler vi Tech Crewet's egne sider.

1Gbit internett-linjen leverte Arrowhead i samarbeid med Telenor. Linjen fungerte glimrende under hele perioden og sammen med et kjappt og stabilt nettverk var mail-sjekking mulig til en hver tid ;-)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen