Oslo har raskest bredbånd
Teknofil

Oslo har raskest bredbånd

Annonsør­innhold
Les hele saken »
For en god stund siden lanserte Teknofil sin speedometertjeneste slik at du kan teste hastigheten på ditt bredbånd. Ikke lenge etter fikk vi på plass funksjoner slik at du kan legge inn din lokasjon med postnummer når du tester hastigheten. Informasjonen begynner å bli svært interessant.

Får du det bredbåndet du betaler for? Test din hastighet her.

Oslo på topp
Ut fra informasjonen våre lesere har gitt kan vi se hvor i Norge gjennomsnittshastigheten er kjappest. Vi kan også se hvilke fylker som ligger på bunn med henhold til bredbåndshastigheten. Ifølge vår liste ligger nå Oslo på topp med en hastighet på 6261Kb per sekund i snitt. Like etter følger Akershus med 5977Kbps og på tredjeplass finner vi Buskerud med 5634Kbps i snitt. Med andre ord stiller Østlandet sterkt når det gjelder bredbåndshastigheten.

På bunn finner vi Hedmark som ikke engang kan stille med halvparten av den hastigheten vi finner i Oslo. Her ligger gjennomsnittshastigheten på knappe 2417Kbps. Sogn og Fjordane ligger like over med 3057Kbps i snitt og Aust-Agder kommer på tredje siste plass med 3093Kbps i snitt.

Hvordan kommer ditt fylke ut på listen? Sjekk selv i speedometerets statistikk.


Dette vi si at statistikken har endret seg noe siden sist vi sjekket. Da var også Oslo på topp, men Nord-Trøndelag har tapt den andreplassen de hadde den gang. Finnmark har derimot løftet seg fra den sisteplassen de lå på. Norges nordligste fylke ligger nå over Aust-Agder på listen.

Flere funksjoner
Teknofils speedometer har flere andre funksjoner enn muligheten til å se snitthastighet per fylke. Via speedometeret kan du også se hvilke leverandører som leverer best hastighet og skrive din egen mening og lese andres meninger om leverandørene. Speedometeret husker nå også dine siste målinger. På denne måten kan du få bedre oversikt over svingninger i hastigheten du mottar.

Her kan du selv teste hastigheten på ditt bredbånd.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen