Orkla Media inn på eiersiden i Hardware Online

Det er nå klart at Orkla Media blir en vesentlig eier i Hardware Online AS, som står som utgiver av forbrukernettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no, med flere. Orkla Media har kjøpt 35 prosent av aksjene i selskapet.

- For å kunne møte konkurransen og utvikle tjenestene våre videre, ser vi det som riktig å inngå et partnerskap med en strategisk aktør som Orkla Media. Dette gir oss mange spennende muligheter i fremtiden, og ikke minst større handlefrihet, uttaler daglig leder i Hardware Online AS, Per Øivind Skard.

- Samarbeidet får ingen konsekvenser for de ansatte, og den daglige driften går videre som normalt, sier Skard videre.

Når det gjelder Hardware.nos redaksjonelle profil, fortsetter også den i samme stil. - Vi skal produsere nyheter, uavhengige tester og andre spennende artikler om datakomponenter og andre datarelaterte produkter som før, forteller ansvarlig redaktør Håvard Røste.

- Som tidligere er målet at Hardware.no skal være en grundig veiviser for de som er på vandring i datajungelen, avslutter Røste.

Hardware.no ble startet opp i 1998 og har siden vokst til å bli en av Norges desidert største datarelaterte nettsider. Etter hvert har flere søstersider kommet til, og samlet har nettsidene i det som omtales som Hardware-nettverket rundt 180 000 unike besøkende hver uke (tall fra TNS Gallup).

- Hardware har vært meget dyktige. De har skapt en ledende posisjon innen sitt segment i Internett-Norge. Ikke minst har deres redaksjonelle integritet og uavhengighet vært med på å befeste deres stilling. Vi gleder oss til å samarbeide med dem, sier Jan M Moberg, direktør for forretningsutvikling i Orkla Media Dagspresse.

Orkla Media er en del av Orkla-konsernet og er Nordens femte største medieselskap. Selskapet bedriver virksomhet innenfor områdene dagspresse, ukepresse, lokalradio/lokal TV, elektronisk publisering og direkte markedsføring.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Daglig leder Per Øivind Skard
Hardware Online AS
Tel: 934 04 114
peroivind@hardware.no
Direktør forretningsutvikling Jan M Moberg
Orkla Media Dagspresse
Tel: 916 27 822
jan.m.moberg@orkla-media.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen