Orgasme med iPoden

Føler du at musikken på iPoden din begynner å bli like tam som forholdet ditt? Da kan iBuzz være løsningen. Vibratoren, som du fester til iPoden, sørger nemlig for at du får pirrende, små erotiske støt akkurat der du vil ha dem, og det i takt med musikken. Fete trommerytmer blir aldri de samme etter en multiorgasme i takt med Safri Duos 'Playin alive'.

Ideen er enkel - nemlig å kombinere det beste fra to verdener. Mange har allerede et heller spesielt forhold til iPoden sin, og disse vil nå kunne ta steget enda lenger. Det beste av alt er at du etterhvert vil begynne å assosiere yndlingsmusikken med seksuell nytelse, og at du dermed vil bli helt øm i kroppen neste gang noen setter på "The Very Best of George Michael and Elton John".

Med i salgspakken får du selve iBuzz-vibratoren med vibratorkulen, et ruglete egg for henne, taggete penisring for ham og en dobbelutgang slik at du også kan høre musikken i dine søte stunder.

Det er selskapet Love Labs som står bak produktet, og vil lansere det for verdensmarkedet i forbindelse med Steve Jobs fødselsdag den 24. februar. Men alle gode intensjoner til tross, vi vil tro at det nok blir Fru Jobs som vil få mest glede av det noe uvanlige gaveutspillet.

IBuzz vil være i salg fra den 24. februar, og er å få kjøpt på hjemmesiden til iBuzz for den nette pris av 59,99 dollar, eller ca 400 norske kroner.

(Kilder: iBuzz, gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen