Test

Organiser filmene med Movie DB

  • Endret
Stadig flere har sluttet å samle på CD plater og heller startet en samling på DVD filmer. For å holde en god oversikt over samlingen lager mange en oversiktsliste i enten Word eller Excel.

Lister som er laget i Word eller Excel holder ofte, dersom man nøyer seg med litt informasjon i enkle lister om filmene. Dersom man smtidig ønsker mer informasjon om skuespillere, produksjonsland, språk, lyd osv blir fort en Word eller Excel liste svært tungvin.

Programmet Movie DB er laget for å hjelpe med med å holde oversikten over filmsamlingen din. Her er det mulig å registrere bortimot alt av informajson rundt en film du kjøper samt ha et eget bildegalleri.Ikke alle gidder å ta seg tid til å skrive inn alle detaljene rundt en film, som produsent, filmnavn, skuespillere osv. Movie DB er knyttet opp mot IMDB og det gjør registreringsprosessen veldig enkel. Legg inn navnet på filmen og få hentet resten av informasjonen med et tastetrykk fra IMDB.

Etter å ha importert alle dataene fra IMDB er det kun å legge til eventuelle bilder og informasjon om hvilkent media du har filmen på. Programmet har også et filter for å vise de filmene man har på de forskjellige mediene. Mulighetene for en utlånsliste er også med i programmet.

Movie DB fungerer ganske bra og er enkelt å bruke. Men personlig savnet jeg filtre som kunne gi oversikt over hvilke filmer man har med enkelte skuespillere. Programmet har ingen hurtigmenyer, noe som var litt frustrerende inntil man blir kjent med programmet.

Movie DB er et lite program som krever Windows 95/98/Me/NT/2000/XP og er 268 KB stort. Programmet koster 8,90 dollar å kjøpe, men har en demo der det er mulig å registrer 15 filmer før et eventuelt kjøp. Movie DB er også linket opp mot IMDB.

Programmet kan du laste ned her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen