Test

Organiser bildene med FotoAlbum

  • Endret
FotoAlbum er et program som skal gjøre det enkelt å holde oversikten over bildearkivet. Programmet har også enkle filtre for sortering og muligheten for deling til nettet av de bildene man ønsker.

FotoAlbum kommer i en gratis og en Pro betal versjon. Forskjellen er at Pro versjonen inneholder noen flere funksjoner enn gratis versjonen.

Det første som skal gjøres er etter installasjonen er definering hvilken mappe som skal være fotoalbumet, programmet foreslår som standard mappen ”Mine Bilder” i ”Mine Dokumenter” og er ofte den mest naturlige.

Etter det vil programmet lage egne thumbnails av alle bildene i denne mappen og alle tilhørende undermapper. Inneholder disse mappene mange bilder kan denne operasjonen ta lang tid første gang programmet starter. Dette går mye fortere de neste gangene programmet åpnes.

FotoAlbum er ganske enkelt å ta i bruk det tar ikke lange tiden før man er i gang med organisering av bilder til nye undermapper. Programmet har en veldig nyttig funksjon for å gi navn når nye bilder hentes fra for eksempel digitalkamera. FotoAlbum har de vanlige filtre som kan sortere bilder bla basert på dato, tittel filstørrelse. Programmet har også en tidsgraf på verktøylinjen som også fungerer som et filter på dato. Klikk på en søyle og programmet sorterer på den datoen.

Funksjoner i FotoAlbum:
- Importere enklere fra eksterne kilder
- Enklere å gi egne navn til importerte bilder
- Gjøre organiseringen av bildearkivet enklere
- Enkelt å laste bilder opp til en nettside
- Lage skjermsparere og slideshow
- Lage Foto CD
- Enkelt å sende bilder på e-post

FotoAlbum inneholder de funksjonene som trengs i et bilde sorterings program og har sorterings funksjoner og enkel organisering av bildene. FotoAlbum har en veldig for funksjon for sending av E-post. Denne funksjonen gjør det mulig å velge mellom 3 forskjellige oppløsninger før bildene sendes. Dermed slipper du å bruke tid på å komprimere bildet før det sendes.

Om programmet:
OS: Windows 98/ME/NT/2000/XP
Pris: Gratis
Størrelse: 3,8 MB
Uninstaller: Ikke inkludert
Spyware: Ikke oppdaget
Hjemmeside: Fototime.
Last ned produktet: her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen