Test Ordflyt

Få gratis lydbøker

Vi har testet Ordflyt-appen.

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Det er et drøyt halvår siden vi kikket på testversjonen av Ordflyt. Vi har sjekket om Ordflyt har kommet ut av beta-dvalen.

Ordflyt.
Ordflyt.

Ordflyt er ganske enkelt et program for å spille av ordbøker, enten på PC, eller i dette tilfellet, på mobilen. Det ligger rundt 150 titler gratis tilgjengelig, mens resten av katalogen kan kjøpes.

Dessverre blir det alt for tydelig allerede når du starter appen for første gang at Ordflyt ikke helt har skjønt formatet de jobber med. Det første du må gjøre før du kan bruke appen, er nemlig å gå inn på internett for å registrere deg. Du leste rett, dette kan ikke gjøres direkte i appen.

Bra konsept, men...

Fraværet av lister for nyheter, mest populære lydbøker og lignende er også et tydelig tegn på at Ordflyt ikke er helt på nivå med brukerne enda.

Vi liker imidlertid konseptet, noe som redder ordflyt fra den kjedelige enøyde terningen. Lydbøkenes tilgjengelighet har fått mye kritikk, og dette er et skritt i rett retning. Lydbøkene kan selvsagt lastes ned til mobilen slik at du slipper å være avhengig av kjapp nettforbindelse når du skal lytte til bøker.

Etter hvert som utvalget blir bedre, og appen forhåpentligvis blir bedre tilpasset mobilformatet, kan dette bli rett så bra.

Slik appen fremstår nå er det fortsatt et stykke igjen før dette kan sies å være gjennomført ferdig. Ikke så rart at det fortsatt står «Test» på sidene til Ordflyt.

Terningkast: 2

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen