Oransj designkule fra Japan

Å designe en telefon for en mobilprodusent, må være enhver mobilentusiasts våte drøm. Denne drømmen har nå gått i oppfyllelse for den japanske designeren Tokujin Yoshioka.

Hans "Media Skin" ble nemlig vist frem på en designmesse i regi av det japanske teleselskapet AU for litt over ett år siden. Designkonseptet dro den gang til seg en hel del oppmerksomhet, noe som tydeligvis førte til at KDDI snappet opp designet og nå introduserer det som en del av 2007-porteføljen sin.

Media Skin er ikke spesielt stor eller tung etter japanske standarder å regne, med målene 11 x 5 x 1,3 cm og vekt på 105 gram. Telefonen vil være å få kjøpt i fargene svart, hvit og oransj.

Utover det kan Media Skin skilte med spesifikasjoner som skjerm med QVGA-oppløsning, CDMA EV-DO, TV-mottaker, elektronisk lommebok, en fullverdig html-nettleser og et 1,3 megapikslers kamera. Ikke all verdens å skryte av i et land som Japan, men så er det heller ikke spesifikasjonene som teller mest på designtelefoner.

(Klikk for større bilder)

Som kjent så fungerer ikke japanske mobiltelefoner her til lands. Skulle du dermed snuble over et eksemplar, vil du mest sannsynlig ikke kunne bruke telefonen i norske nettverk.

(Kilde: Akihabara News, AU KDDI, Gizmodo, Digital World)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen