Oracle lanserer samarbeidsprogramvare

Oracle Beehive er en ny programvare for bedrifter som ønsker å forenkle kommunikasjonsmetodene i bedriften. Her har man knyttet sammen kommunikasjonsmetoder som e-post, lynmeldinger, telefonsamtaler, videokonferanser, kalendere og lignende.

Oracle har sørget for at Beehive følger åpne standarder og det er laget systemer som gjør at man kan bruke det opp mot blant annet Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Apple Mail, Iphone, Symbian, Blackberry, Windows Mobile og en rekke lynmeldingstjenester.

Protokollene som brukes i Beehive er XMPP, Webdav, FTP, Caldav, OMA-DS, SMTP og IMAP.

Produktet ble lansert under Oracles årlige Openworld konferanse i San Francisco, hvor de blant annet demonstrerte hvordan samarbeidsfunksjonene fungerte i Outlook. Man har blant annet tilgang til dokumenter, e-post, kalendere, talepost og videokonferanser. Det er og mulig å sette opp grupper som har tilgang til de korrekte systemene og filene.

Prisen for Oracle Beehive varierer ut i fra størrelsen på bedriften, men som et utgangspunkt har Oracle nevnt 120 dollar pr bruker, noe som også gjelder for mindre bedrifter. For mer informasjon kan man sjekke ut Oracles sider om Beehive.

(Kilde: Oracle Openworld)

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen