Optimaliser Samsung SSD

Samsung legger ut betaversjon av SSD Magician Tool.

Samsung har lagt ut en betaversjon av programmet SSD Magician Tool som kan brukes til å vise detaljert informasjon om hele datamaskinen, og optimalisere SSD-enheten.

Programmet kan også brukes til å laste ned oppdateringer og gjennomføre benchmark-tester (fungerer kun på SSD-enheter fra Samsung). Programmet skal oppdage en Samsung SSD-enhet automatisk.

Last ned

Samsung SSD Magician Tool beta kan lastes ned fra samsungssd.com.

Det kan nevnes at det finnes en rekke andre verktøy som kan brukes til å optimalisere SSD-enheter, blant annet følgende:

  • SSD Tweaker Utility har flere innstillingsmuligheter som kan medføre økt ytelse av en SSD-enhet. Programmet inkluderer også funksjon som gjør at programmer justerer forskjellige innstillinger automatisk, det vil si som programmer selv mener vil medføre økt ytelse. Programmet støtter alle Windows-versjoner fra XP til Windows 7, og både 32-bit og 64-bit Windows-versjoner. Programmet kan lastes ned fra ocztechnologyforum.com.

  • Flashfire sender data til minnet (RAM) i PC-en for å øke ytelsen av SSD-enheten. Programmet finner du på flashfire.org – det støtter både Windows XP, Vista og Windows 7.

(Kilde: Ghacks)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen