Opptrapper MP3-krigen

Den norgesaktuelle operatøren 3 har trappet opp kampen om musikkinteresserte mobileiere, og har nå lansert nedlastningstjenesten 3Music Store, som kan by på både musikkfiler og videoklipp.

I tillegg til nedlastning av enkeltfiler kan man koble seg opp mot internettradioen 3On Air. Her kan man velge mellom over 50 forskjellige radiokanaler, som alle tilbyr forskjellige tema. Det finnes med andre ord egne kanaler for nyheter, hardrock, opera og det man ellers måtte ønske å høre på.

3 lanserte også en javabasert multimediespiller for kundene sine - 3Spelaren. Denne kan kobles direkte opp mot både 3Music Store og 3On Air.

Fri nedlastning frem til 2006
Slik skikken er når man lanserer nye tjenester har 3 selvfølgelig et åpningstilbud på lur. For 49 kroner i måneden får nemlig kundene laste ned så mye musikk og video de vil. Internettradioen inngår også i denne prisen. Tilbudet gjelder frem til årsskiftet.

Tilbudet har imidlertid ikke bare positive sider. Alle filene man laster ned er ned er nemlig kopibeskyttet, slik at de ikke kan spilles av på andre enheter enn telefonen. Skal man ha musikk til vorspielet må man dermed enten koble telefonen til stereoanlegget på en eller annen måte, eller rett og slett spille annen musikk enn den man har kjøpt av 3.

(Kilde: Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen