Opptil 500 000 mistet TV 2-kanaler
(Bilde: Montasje: iStock Photo, Canal Digital, TV 2)

Opptil 500 000 mistet TV 2-kanaler

Tre nye TV 2-kanaler forsvinner for Canal Digitals kunder.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Natt til i dag ble nok et dolkestøt i samarbeidet mellom Canal Digital og TV 2. De to selskapene satt i forhandlinger helt til midnatt om å fornye avtalen, uten at det ble noen enighet dem i mellom. Resultatet: Tre av TV 2s nisjekanaler forsvinner fra Canal Digitals kabeltilbud. Har du parabol fra Canal Digital merker du ikke noe til dette.

Siden fristen for å komme til enighet gikk ut natt til i dag, ble kanalene det er forhandlet om allerede fjernet fra Canal Digitals tilbud ved midnatt. Fra før av er TV 2s sportspakke og TV 2 Zebra fjernet fra Canal Digitals kabler.

Disse kanalene forsvinner:

  • TV 2 Nyhetskanalen
  • TV 2 Filmkanalen
  • TV 2 Bliss

Langvarig konflikt

At det har vært litt gnisninger mellom de to partene i lang tid er ikke spesielt hemmelig, og det store stridsspørsmålet er hvor mye Canal Digital skal betale TV 2 for å kunne sende kanalene ut til sine kunder.

– Slik det ser ut nå virker ikke TV2 særlig interessert i å få på plass en avtale med oss, det syns vi er trist overfor de av kundene våre som ønsker seg disse nisjekanalene, sier produkt- og strategidirektør Haakon Li Dragland i Canal Digital Kabel-tv i en pressemelding.

– Fra Telenors side kom det i siste runde et krav om at avtalen skulle kobles til forhandlinger om ny avtale for parabol, der eksisterende avtale løper ut på et senere tidspunkt. Slik dette kravet var utformet var det umulig for TV 2 å akseptere, sier kommunikasjonsdirektør i TV 2 Rune Indrøy til NTB.

Hva tror du? Blir det Canal Digital som får svi for dette, eller er det TV 2?

(Kilder: TV 2 og Canal Digital)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen