Opprett fotoalbum med 2pad

Med bildedelingstjenesten 2pad kan du på en enkel måte legge ut dine digitale bilder og video, og gjøre dem tilgjengelige for andre brukere. Hensikten med 2pad er å følge trenden - digitale bilder er populære som aldri før.

Du trenger ikke komplisert programvare til å laste opp bildene, du bare sender dem til e-postadressen 2pad@2pad.com, og bildene legges direkte i ditt private galleri.

Når du sender bilder for første gang til 2pad@2pad.com blir en konto opprettet automatisk med din e-postadresse som identifikasjon. Ingen registrering er nødvendig.

Du får tilsendt en e-postmelding med en lenke til ditt galleri på nettet. Dine vedlegg blir samlet på én plass. Når du klikker på lenken kan du velge et passord som beskytter dine bilder. Du har også muligheten til å vise bilder du ønsker til andre ved å dele ut disse.

Neste gang du sender et bilde til 2pad@2pad.com blir det lagt til din private samling. Du kan også sende et bilde til et bestemt album ved å bruke et navn på albumet i stedet for "2pad", for eksempel ferie@2pad.com eller natur@2pad.com osv.

Ulike prisklasser

2pad-tjenesten tilbys i tre prisklasser: Gratis, Enhanced og Premium.

Gratis 2pad-konto er gratis for lagring av opptil 1 GB med bilder. Maks størrelse på enkeltfiler er satt til 20 MB, og 5 minutter for videoer.

"Enhanced"-konto med 5 GB lagringsplass koster 2 dollar per måned. Maks størrelse på enkeltfiler er da 100 MB, og 10 minitter for videoer.

"Premium"-konto med 20 GB lagringsplass koster 5 dollar per måned. Maks størrelse på enkeltfiler er 200 MB, og 20 minutter for videoer.

Les mer om tjenesten på 2pad.com.

(Kilde: PhotographyBlog)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen