Oppo entrer Blu-ray-verdenen

Oppo entrer Blu-ray-verdenen

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Amerikanske Oppo Digital, mest kjent for å lage rimelige DVD-spillere med gode oppskaleringsmuligheter, gjør nå en meget interessant inntreden i Blu-ray-verdenen. Deres nye spiller, BDP-83, skal ha støtte for avspilling av både Blu-ray, Super Audio CD (SACD) og DVD-Audio.

Foreløpig har spilleren bare Blu-ray profil 1.1, men den er planlagt å komme med profil 2.0 (BD-Live) når den blir endelig lansert. Ellers skal spilleren ha støtte for de tapsfrie lydstandardene Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio. Avspilling av Blu-ray er som vanlig i 1080p med 24 bilder per sekund.

I tillegg til alle de nye formatene kan du fortsatt se på vanlige DVD-er og CD-er med den nye Blu-ray-spilleren fra Oppo.

Fra før er det kun Denon som har lansert en slik universalspiller. Men i motsetning til Denons modell, vil Oppo Digitals nye multispiller ha en langt mer spiselig prislapp.

Spilleren vil bli tilgjengelig i en prøveversjon allerede nå i desember, med mulighet for å oppgradere firmware når den endelige versjonen blir lansert. Prisen vil være mellom $499 og $599, noe som betyr rundt fem til seks store lapper med norsk moms og toll.

Ønsker du mer informasjon, kan du melde deg på Oppos eget nyhetsbrev her.

(Kilder: Ecoustics, CDRinfo)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen