(Bilde: Oppo)

Oppo N1 har en unik egenskap

En slik telefon har du neppe sett før.

Kinesiske Oppo har annonsert den nye smarttelefonen N1 – som har et ganske så spesielt kamera. Ikke bare byr det på 13 megapiksler, en blenderåpning på f/2.0 og todelt LED-blits, det kan også rotere over 206 grader.

Du kan med andre ord ta både vanlige bilder og selvportretter med ett og samme kamera, og alt som trengs er å rotere kameraet fram eller tilbake. Hvis du uroer deg for slitasje, hevder Oppo at kameraet skal tåle å bli rotert 40 ganger daglig i 7 år.

To operativsystemer

Telefonen har i tillegg andre kort i ermet. Den kommer utstyrt med to operativsystemer på innsiden: Android med ColorOS smørt over, samt CyanogenMod. Sistnevnte OS begynte som Android-modifikasjoner, men har nå blitt et eget selskap. Samarbeidet med Oppo er CyanogenMods første som selvstendig virksomhet.

Ellers er skjermen diger, med sine 5,9 tommer og oppløsning på 1080p, mens det hele drives av et 1,7 GHz firekjernet Snapdragon 600-brikkesett. Batteriet er også digert, med en ytelse på 3610 mAh, og baksiden får dessuten et såkalt «O Touch»-trykkpanel.

Det er ikke kjent når N1 kommer til Norge, men den får en internasjonal lansering i oktober. Prisen starter på 3400 kroner, og man får telefonen med 16 og 32 GB internminne.

Oppo har slått rekorder:
Dette blir verdens tynneste mobil »

(Kilde: Engadget)

(Bilde: Oppo)
(Bilde: Oppo)
(Bilde: Oppo)
(Bilde: Oppo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen